SPRING BREAK

GISSA VEM SOM SKA TILL VEGAS ÖVER SRPING BREAK?? JAAAAAAG. Gissa om jag är excalterad. FUCKING VEGAS (förlåt mamma) !!! Hoppas min Babe Pauly D är hemma och spelar någonstans <333 DRÖM 
 
 
 
 
 

3 months to go

 

Another great weekend

En snabb uppdatering om helgen som har varit. har haft en as bra helg, har ångest över att gå till skolan imorgn, BARA 2 veckor kvar till spring break!!? KÄMPA. Jag var på mina kompisars spelning i fredags, de har ju ett band som ni kanske visste. De är verkilgen riktigt bra, tror de kommer gå långt! Jag har också haft sleepover med min bästis och ätit cookie dough (standard), varit och shoppat. ÄR HELT REDO FÖR PROM NU. Ska bara köpa min biljett i veckan. Kommer bli så himla kuuuul!! Idag hade vi match också, med arsenal laget.Alltså inte skolan. Vi spelade en state cup match och vi vann! Så vi är vidare!! Åkte och shoppade igen, åt mer froyo har fortsatt jobba på mina vans.. JA så en bra helg!! Tagga skola imorgon
 
 
 
KÖPTE MIN FÖRSTA TRISLOTT OCH VANN 2 DOLLAR. YAAAY
 
 
 
ÅÅH saknar !!!!! Bara 3 månader kvar <3
 
 
Och för er som inte visste så vann jag en tävling på våran skola som var att designa en egen vans shoe och så valde dom min design och nu ska jag typ respresentera den stora tävlingen för hela Califonia haha!
 
 

FRIDAY

Hello, I'm in such a good mood today, ITS FRIDAY. Jag slutade 12.10 idag typ andra gången på hela året haha, dumma amerikanska skolsystem. Vädret är dock inte så najs, molningt och blåsigt. Igår spelade jag ännu en match, vi spelade mot en skola med nästan bara nybörjare, så vid 9-0 var vi tvungna att sluta göra mål igen... Jag  hade iallfall kul! 
 
 
West coast best coast
 
 
Biblioteket i stan har utställning idag och ville ha grejer från skolan att visa upp, så våra lärare gav de grejer och han vale MIN egna Font (textstil) hehe, tyckte jag va rätt cool. --->
 
 
 
Såhär ser girlscout cookies ut!! Det trodde ni inte va? Det trodde inte jag, hade föreställt mig att de skulle vara jätte fina av någon anledning? Men iallafall så går tjejerna som är girlscouter runt med deras vagnar och knackar dörr haha. Sötizaar 
 
 
 
Här e jag just nu och är redo för att dra ut med kompisar, bandet har en spelning nere på first street som vi ska gå på, sen blire väl en sleepover någonstans. HEJSVEJS <3
 
 

Hejdå igen...

Har varit en så jäääkla seg start på veckan, är verkligen trött hela tiden. Både måndag och tisdag var bara skit dagar, spelade match och var så sjukt jävla dålig. haha min tränare ba: "Elin, I dont think youre mentally in to this game". Jag ba hehe nee får jag åka hem nu lr plz. Haha och i måndags jobbade vi med ett project på bildlektionen man ska komma upp med ett eget company för skateboards och de i min grupp var så jävla lata så jag ba a nu gör jag våran Logo så får ni fan vara nöjda med det. Därför blev det yoloswag, älskart <33 (inspirerat av tindra almen olsson) 
Vi fick också våra "reportcards" som är betyg, här är skolan uppdelat i quarters så efter varje fjädedel av året får man sina betyg för att se hur man ligger till. 
 
 
 
Mamma och Pappa har spenderat deras sista dagar här i Cali, solbrända och fina åker dom hem till gråa Sverige igen. Pappa fyllde år igår så vi firade honom! Har verkligen tyckt att det varit skit kul att haft de här och vi SPECIELLT DE har gjort en massa roliga saker. Har precis varit och släppt dom vid tunnelbanan till flygplatsen vilket va sorligt såklart men inte alls lika jobbigt som när jag lämnade de i Sverige. Ses ju igen om 3 månader!
 
 
 
JAG FICK MIN BAKLÄNNING OCH DEN ÄR FÖR LITEN. Så ledsen :( Ska lämna den till en såhär symänniska. Serri har blivit ett litet smygfetto. Längtar tills typ sista veckan då jag ska väga mig och se hur mycket jag gått upp totalt. Kommer bli spännande :P Här är en sneakpeak på min dress
 
 
 
 

SVAR PÅ ERA FRÅGOR del 2

Är highscool som i filmer, typ att cheerleder och fotbollskillarna är de populära och att det typ är fest hela tiden?
I stora drag så nej, men ibland kan man se såhär typisk amerikanska saker, typ som cheerleaders och fotballplayers och massa clubs och vissa är mer populära men mindra omtyckte osv. Men ha absolut inte för höga förvätningar när det gäller sånt för det är inte alls som i filmer. Dock har de ganska mycket fester, dock inte alls så galet som jag trodde det skulle vara!
 
Var alla hjärtansdag kul? Fick du nåt, och gav du nåt?
Valentines Day var jätte kul! Jag hade ju dock ingen valentine utan jag och min kompis bestämde att vi skulle ha varandra bara så vi köpte lite grejer till varandra, men den dagen överlag var skit rolig! Alla gick runt med rosor oh ballonger. 
 
 
Vilken organisation åker du med? 
Vad är bra respektive dåligt med den? 
Jag åker med STS. Ska inte klaga på den men jag tycker du har kunnat skött detta bättre, har inte hört av NÅGON från STS under hela tiden jag har varit här- Tydligen ska man ha en representant som bor här borta som ska kontakta mig en gång i månaden har inte hört någonting. Och hade varit kul om de hade lite aktiviteter för sina studenter eller resor men de har de inget alls. Jag är dock nöjd.
 
Vilka regler har din vfamilj satt upp åt dig? 
Vilka regler har organisationen? 
Organisationen hade så många så jag har iprincip glömt bort, men inge röka eller dricka, inge jobb, måste ha ganska bra betyg inte resa utan att berätta osv osv..
Min familj har inte så många regler utan de är ganska chill jag har dock curfews varje kväll, jag kan inte åka bort med vem som helst, inge röka eller dricka..
 
Gick du på nån sport innan så att du var tillräckligt bra för att vara med i laget Sverige? 
Jag har gjort ganska många sporter men har alltid spelat fotboll och det var det jag var bra på typ, så jag valde att spela fotboll här såklart och jag kom in i laget ganska enkelt. Men det är ganska svårt att komma in i lag om man alrig utövat sporten förut.
 
Är det lätt elr svårt att komma in i gäng?
Asså det är inte riktigt gäng utan man hittar sin eller sina kompisar på olika ställen, typ mina bästa kompisar är bara bekanta med varandra så jag har inget gäng liksom. Men det tror jag inte att det är gäller jju bara att alla tycker om en. 
 
Jag har E, G i engelska, tror du att jag klarar mig på det om jag åker till USA? 
Jag hade B och jag klarar mig väldigt bra. Jag tror inte riktigt att betygen man får i skolan reflekterar vad man egentligen kan, när du väl kommer hit så kommer du prata som bara den och leva på att vara öppen och inte dina skills.
 
Hur är människorna där? 
Och killarna hur är dem? 
Människor är väldigt olika och det märker man fort. Vissa är verkligen såhär öppna, sociala och livsglada som man tror amerikanare är vilket jag tycker är as najs. Önskar jag var lika postiviv som de ibland. Sen finns det också massa ratchet , dryga, rude människor. De märker man mest av i skolan, jag försöker att inte umgås med dem haha. Killarna är besatta av deras sporter, det är typ deras liv. 80% fula 20% snygga. hahaha vet att det är det alla undrar över så
 
fick du snabbt vänner?
Jag fick vänner redan de första 2 veckorna på grund av fotbollen, och jag hade tur att hamna i ett härligt gäng å var redan igång och gjorde massa reckartyg första månaden ;P
 
shoppar du mkt?
Jag shoppar inte konstant men totalt har jag shoppat ganska mycket, och mer kommer det bli!!! Kan ju inte gå crazy eftersom jag bara får ha 1 jävla resväska med mig hem...
 
ska man berätta om sig själv inför klassen?
NEJ. det behöver man inte göra haha, de tycker dock att det är roligt och spännande så de kanske frågar lite om dig och Sverige sen kom det alltid upp människor typ privat och frågade massa. 
 
hur gjorde du med mobil och kontokort när du åkte? för om mobilen är typ kopplad till sverige e det ju jätte dyrt att ringa, och ditt kort, går det att handlla med? 
Jag hade en relativt ny telefon så det jag gjorde var att lämna mitt svenska kontokort och köpte ett helt nytt amerikanskt, så jag har ett nytt nummer och pratar aldrig med svenska människor över sms/tele. Dock måste det vara en olåst telefon. Om du menar bankkort så ja, det funkar precis som hemma.
 
tog du med skor för "alla tillfällen" eller köper du där?
jag tog med mig ett par för varje "årstid" eller eftersom jag bor här i Cali så behöver jag inge grövre skor. Jag tog med flera par converse och typ tofflor springskor och kängor, Sen har jag köpt en hel del här!
 
hade du kunnat filma hur "en vanlig dag" ser ut för dig?
Haha hade faktiskt tänkt att göra det, får bli en rolig dag dårå!
 
hade du med mycket kläder till usa och hur vet man vad man ska packa?! 
Jag hade inte med mig så mycket utan bara det nödvändigaste, eftersom man knappt har någon plats för grejer så var det skit svårt.Jag kom hit och packade upp och märkte att jag had glömt hälften av saker jag verkligen behövde. Jag köpte det mesta här och kommer lämna en hel del också. 
 
hur mycket packning kan man ta tillbaka med till sverige?
Exakt lika mycket som man tog med, alltså en resväska på typ 25 kilo och handbagage vilket ÄR LÖJLIGT.
 
hade folk svårt att uttala ditt namn?(när jag var i usa så fick jag kalla mig ellen för att ingen kunde säga elin...) 
HAHA exakt samma här, inte en jävel kan säga mitt namn, alla tror att jag heter ellen, och vissa försöker verkligen uttala det och det är så skrettretande liksom hur svårt kan det vara. Har en lärare som verkligen försöker  och det är så himla fult haha alla skrattar jämt.
 
Jag ska vara utbytesstudent i USA till hösten och har redan fått min placering :) Hur lång tid innan skolan började anlände du till din familj? Jag håller på att boka flyg och sånt nu, tror du att det är för tidigt att komma redan 2 veckor innan skolan börjar? :)
Jag var här 2 veckor garanterat innan jag började skolan och det var inte för länge alls utan det var skönt att komma in i allt innan pressen från skolan kom också, det finns alltid saker att göra och din värdfamilj kommer vilja visa dig massa saker också! Dock så lär du ju kolla med STS och din familj kanske om det låter bra!
 
Har du nåt tips på vad man kan göra om helgerna som 20åring när man inte känner någon här? eller tips överhuvudtaget på saker att göra när man är här under ett fåtal månader? :) 
Asså mitt tips om man är själv är att försöka se så mycket som möjligt (sightseeing) Prova nya maträtter, shoppa och när/om du lär känna människor låt de ta med dig på roliga saker eller träffa människor. Det finns alltid sätt att träffa människor!! Och du kan ju gå på klubber! Vilket kanske inte är skit kul ensam men ändå!
Jag hade nog bara försökt ha en najs resa för mig själv och njuta av landet!

This Weekend

Har varit en väldigt lugn och VARM helg. Har varit på två familjemiddagar eftersom att mina föräldrar är här så det har varit kul att vara med härliga famijen. OCH vi planerar att vi ska ha en family reunion i Italien nästa eller om 2 år med den amerikanska familjen vilket hade varit så himla roligt om det kunde hända, så himla coolt att jag har en fet familj som jag älskar på andra sidan jorden! I lördags var jag också och kollade på min kusins softball match. Softball/baseball är en sport jag önskade att vi hade i Sverige för utrustningen är fett snygg och jag tycker brännboll är skit kul så det är ju typ samma sak? Sen var jag med mina två mammor och käkade lunch och shoppade lite. Jag har solat i helgen vilket va vädigt najs, bara mars ännu och snnnnaaart sommar!!
 
 
 
 
haha de är ganska roligt för här så har de en firma som är getter som går och äter upp allt gräs istället för maskiner som klippen. Ganska smart och miljövänligt haha
 
långprommis i fina vädret

SVAR PÅ ERA FRÅGOR del 1

Okej det blev ett tråkigt vanigt inlägg med svar på era frågor istället för videoinlägg, får göra det någon gång senare!
 
Hur mycket i svenska kronor är ungefär bra att ha i månad när man är utbytesstudent i usa?:)
Jag har vanligtvis haft 2000 svenska kronor i månader då jag betalar en massa grejer själv. Ibland räcker det dock med 1000 och ibland så har man saker som måste betalas så då kan man behöva mer. 
 
Hur skiljer sig amerikanska ungdomsfester från svenska?
Ganska mycket faktiskt, har inte varit på någon riktig fest fest ännu som man ser på tv, eller jo det har jag väl men inte typ project X fest. Det skiljer sig inte så jätte mycket förutom att dom är lite mer crazy här. Och det röker massa weed vilket är EN STOR SKILLNAD. Men att festa här är jätte kul.
 
Dricker de mycket/ofta?
Eftersom att ni frågar och det här är för att hjälpa er så tänker jag säga som det är (vet att föräldrar inte vill läsa det men :P)
JA de dricker mycket och ofta, röker mycket och ofta också, ibland går de till skolanoch har weed med sig och är höga hela dagen.
 
Hur är det att flytta ifrån allting hemma, är det mycket du saknar? Kompisar och sånt där menar jag
Det är skit jobbigt, jag kunde inte sluta grina när jag satt på flygplanet haha, dock när jag sa hejdå til mina kompisar så var det ganska lungt för jag fattade inte riktigt att jag faktiskt skulle åka, men sen när jag stod själv på flygplatsen så ba slog det mig och jag grinade konstant. Dock efter ett par veckorblev det bra och jag kom in i mitt nya liv ! :)
 
Har du några shopping i Los Angeles eller San Fransisco? 
Shoppingen överlag är jävligt bra, de har typ samma ställen överallt bara det att allt är dubbet så stort i LA och SF och det är så jäkla mycket rea, iaf i LA!! Jag gick bananas. OCH om ni är ett harry potter fan så självklart måste ni besöka den affären ;) Nej men Victoria Secret, Forever 21, urban outfiters och american apparel är väl de största.
 
Vad får man inte missa för sightseeing där?
San Francisco: Golden gate bridge, twin peaks, alcatraz, PIER 39!!, lumbard street, åka cable car.
LA: Hollywod, venice beach typ hollywood skylten och stjärnorna, beverly hills kanske. ALLT
 
Är de strikta med reglerna? Vet du om det är vanligt att bryta mot dem?
Vet inte om du menar regler för en utbytestudent eller regler om man bor i USA. Men de är båda rätt strikta. Som för mig tex, jag får inte skaffa jobb, får inte dricka för då blir jag hemskickad. Sen om man vill tex åka inom landet måste man kontakta sin organisation och berätta exakt vart man ska eller om man vill sova över hos någon (vilket vi har struntat i totalt)
Överlag i USA så är det väl nästan samma som i Sverige, dock att man inte får vara ute efter 11 om man är under 18. Vilket jag blev "arresterad" en gång för haha. Så dumt
 
Var du på avresehelgen i göteborg med sts? I så fall, tycker du man borde gå på det? Var det många som inte gick? Tror inte jag kan eftersom jag bor väldigt långt bort och skulle bli tvungen att ta ledigt från skolan vilket jag nog inte kan. Kommer jag missa något? 
Nej nej nej och nej. Jag var inte där, jag missade ingenting, visst man träffar lite olika utbytestudenter och skaffar lite kontakter men man missar ingenting viktigt. Jag åkte till Stockholm en gång och det räckte för mig att få reda på allt jag behövde.
 
Skulle du rekommendera att fara som utbytesstudent? 
vad är fördelarna och nackdelarna med att ta ett utbytesstudentår? 
Jaa det skulle jag, eller kanske inte om du är blyg och har svårt för att träffa nya människor för det är det alt handlar om, och att anpassa sig. 
Fördelarna är ju så himla många men man lär sig så mycket om sig själv och andra, får ta del av en helt ny kultur, träffa vänner för livet, leva i ett nytt land, uppleva saker du aldrig hade fått gjort annars. VÄXA som person.
Nackdelarna är ju att det suger när man har hemlängtan eller kanske inte har så många vänner, det går trögt att träffa nya människor, man är inte bekväm i familj eller att man inte förstår någonting i skolan. Eller typ det som hände mig att någon dör där hemma och man kan inte vara där med all familij vilket suger mest i hela världen.
 
Har du lärt dina kompisar nå svenska? 
Haha ja det har jag faktiskt gjort, har lärt dem säga jävla skit, fan, helvette, hej du är snygg, vad är ditt telefonnummer, du har swag, jag älskar dig, ge mig boll, jävla idioter, passa då, du är vacker och lite mer haha
 
Finns det nå snygga killar därborta? 
NEEEEJ. Alla snygga killar bor typ i LA x( kanske har två puddingar på skolan eller så. Väldigt dåligt utbud, vissa har tur dock. Kanske bara är jag som har kommit till en fulstad. Vad vet jag. 
 
Vad är deras reaktion när du säger att du är svensk?
Nästan alla tycker det är skit coolt, och har massa frågor om sverige. De vanligaste frågorna jag får är om vi kör på andra sidan vägen med bilden, om vi ha "Malls" och om alla svenskar är modeller ( för de har hört/sett att svenska människor är snygga överlag) haha. Och alla tycker typ att jag är knäpp som har valt att åka ifrån min familj och mina kompisar för att bo i deras stad.
 
Vad har du köpt tröjan du har på bilderna sjukt snygg!!
Om du menar leopard tröjan så tror jag att jag fått minst 4000 frågor om den men det är från FOREVER 21 haha.  :)
 
 Ångrar du ibland att du åkte iväg? 
Ja ibland när det går sugigt är eller när jag ser mina kompisar ha skit kul hemma, typ planerar massa för studenten osv då kan jag ångra att jag åkte! Men överlag så absolut inte. 
 
Har du någon kontaktat med dina vänner här hemma? 
Jag har ganska mycket kontakt, kanske för mycket? eftersom att jag egentligen ska koncentrera mig på mitt liv här osv men jag kan inte inte prata med dom. 
 
Tack förresten för alla era fina kommentarer och komplimanger!!!! :)<3

FRIDAY

IDAG ÄR DET FREDAG OCH SOLEN LYSER OCH DET KÄNNS SOM SOMMAR.
Skolan var najs idag, kort dag och vi gjorde crepes i min cooking class. Haha idag så frågade en kille sin flickvän till Prom och det var så himla gulligt och verkligen extremt som man ser på tv. TYP det enda som stämmer överens med amerikanska filmer. Men det var sött så jag tog en bild.
 
Haha han gjorde en liten seger gest
 
Tar ego bild med mitt fina halsband som jag köpte i HarryPotter affären i LA
 
Lunch i solen med den här godbiten
 
 dagens outfit :P Såhär går alla till skolan varje dag och i typ tofflor eller uggs vilket är ganska tråkigt för alla är så fula

Throwback Thursday

Här kommer några bilder från den första delen av mitt år, i början när jag kom hit då allt var nytt och spännande.
 
Mitt rum som va så tomt
 
cash is king :P:P Nerå tog alltid ut en massa åt gången för trodde det var smart men nu betalar jag alltid med kort för det spelar ingen roll för er som undrade över det.
 
pose med kattskrället. Vi klickade dirr. Bff
 
första skollunchen men en äkta brun lunchpåse haha. 
 
 
 
min första Football Game
 
Första gången jag var i San Francisco
 
riktig första hemlängtan haha
 
 
HALLOWEEN HAHA. Lätt en av de roligaste grejerna jag har gjort här. Önska vi kunde ha det så i Sverige också. 
 
Allt detta känns som förra veckan eller hur?? Men har nu varit här i snart 8 månader och åker hem om 3, tiden kommer gå så JÄKLA fort. 
Nu är det dags för mig att sova. TAGGA FREDAG och kortdag imorgon. godnatt <3
 

Denna är baxad men så jävla sann

 

Senaste dagarna....

Är ganska sugig på att blogga men gör saker verkligen hela tiden, och så ba glömmer jag bort att jag har gjort det, för det var nog inte så jätte intressant. Håller på att kriga i skolan och väntar på att alla roliga event ska hända, närmaste är Prom!! Är jätte spänd för allting. Ska också svara på alla era frågor. Tänkte vara lite swagig och göra det i ett videoinlägg kanske??  IDAG VAR FÖRSTA VÅRDAGEN OCH JAG KÄNNER ATT LIVET ÄR GANSKA JÄVLA BRA JUST NU. det enda som tar emot är att jag saknar mina noobiga kompisar hemma i Sverige men det är sånt man får leva med för det var en del av äventyret. 
 
Iallafall... Jag har spelat en hel del matcher på sista tiden, och vunnit allihopa. Ligan är så jävla dålig? Vinner typ med 8-0 och liknande och måste sluta göra mål i mitten av matcherna vilket jag tycker ÄR SÅ JÄVLA DUMT det hade vi aldrig gjort hemma i Sverige. Spelade nyss match och vi vann med 9-0 igen, himla tråkigt och slöseri med tid. Men aaaaja får ju vara ute och motionera och hänga med homiesarna. Och för er som tror att ni inte kommer bli med i fotbollslaget... Har ni spelat i några år kommer ni lätt med tror jag. Om två veckor har vi också State Cup med klubblaget vilket jag inte riktigt ser fram emot, så mycket som händer ändå.
 
 
Någon tror den är rolig och smygfotar men jag är alltid på alerten
 
 bild från i höstas med klubblaget, älskar förresten att ta lagbilder här , mycket sötare än vanliga hemma haha!
 
Idag i skolan också hade jag shorts och tshirt, väldigt najs eftersom att det bara är mars, måste vara jobbigt med snö hemma. Och när det är matchdag så har alla i laget matchtröjan på sig i skolan vilket jag tycker är ganska kul. Jag och Baylee åkte till världens bästa burrito ställe idag på lunchen, det heter Taco Truck och det är typ en vagn som sår mitt i stan men fyfan vad goda burritos dom har. 
 
 
 njuter av min burrito som ni ser
 
Fina tröjan jag hade på mig
 
 
Detta är mamma som är väldigt excalterad över St Patricks day som var i måndags så hon gick all in som ni ser. Och ja mina föräldrar är fortfarande här och dom stannar tills nästa onsdag. Dom åker runt lite överallt medans jag går i skolan, i helgen ska vi iallafall umgås haha och de ska redan?! ta med massa grejer hem till mig som inte kommer att få plats i min resväska.
 
 
 

Frågestund

 
 
 
Har fått en hel del frågor på sista tiden och det var någon som frågade om jag kunde ha en typ frågetstund så nu kör vi!!! Fråga på

SORRY SORRY

Hej förlåt för att jag har varit riktigt dålig på att blogga, men motivationen finns inte där just nu. Roligt ändå att ni kollar in varje dag! What i've been up to lately:
 
 
 
 
 
 
 
 

Tillbaka till verkligheten...

... fast inte riktigt än! Skippade skolan idag och åkte in till SF med mamma och pappa istället. Vill inte gå tillbaka till skolan igeeeen. Så idag åkte vi till fängelseön Alcatraz inne i SF. Det var så jääääääävla spännande. Så himla intressant och vi tog en sån här audio tour på en timme och gick runt överallt. Det säkraste stället i hela USA och ändå lyckades några rymma och man fick veta exakt hur och när osv. På färjan ut fick man också se utsikt över allting vilket va sjukt najs. Sen satt vi och solade och myste och sen avslutade med shopping. 
 
 
 
 
 
 
 
haha stylish. fick skavsår. tur att man hade med sig tofflorna
 
 
Förresten så i Söndags så hade vi familjemiddag och jag fick världens finaste kort av min lilla kusin Julia jag började gråta när jag läste det haha.Jag och baybay åkte och shoppade lite tidiagre på dagen också. 
 
 
 
 
 
 

FÖDELSEDAG DEL 4

När vi kom hem från The City så hade vi ungefär 20 minuter på oss innan vi skulle iväg till restaurangen som jag hade valt. Vi åkte till Benihana vilket är typ kines/japanskt igen haha så man sitter runt en grill typ eller en stor stekpanna så man kollar när dom gör ens mat och så gör kocken massa shower och sånt. Är verkligen så himla god och MYCKET mat där. Sen kom dom in och sjöng för mig haha det var perfekt. Sen åkte vi hem vid 10 och åt tårta. min syster hade gjort FINASTE tårten som var en quidditch plan!! Och jag öppnade presenter, fick massa sjukt fina grejer. På kvällen åkte jag och träffade några kompisar bara innan jag åkt hem och gick och la mig. En perfekt födelsedag om jag inte sagt det redan haha. Och tack så himla mycket alla ni som sagt grattis. Puss !!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FÖDELSEDAG DEL 3

Hade bästa födelsedagen helt seriöst. Vaknade klockan 8 och åt american pancakes och jättte god frukost tillsammans med alla. Sen redan klockan 9 så tog vi tunnelbanan in till San Francisco jag mamma och pappa. Vi började med att bara sitta och ta det lungt och drack kaffe i Union Square. Sen gick vi in på gigantiska Macy's och shoppade lite. Sen drog vi vidare till China Town!! Vi gick till ett ställe och kollade på när de tillverkade fortune cookies och sen åt vi lunch på ett typiskt japanskt/kinesiskt ställe. Efter det så tog vi en cable car över hela stan ner på andra sidan, sådär som dom gör i filmer och det va as kul. Klockan var 4 och vi tog tunnelbanan hem igen. 
Hade en så himla bra dag, kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira min 18års dag än tillsammans med mina föräldrar i SAN FRANCISCO. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FÖDELSEDAG DEL 2

Idag efter skolan så åkte jag hem och gjorde mig iordning för middag med några kompisar. Vi åt sushi på mitt absoluta favoritställe och åt samma sak som jag alltid tar. Muuums. När vi var klara åkte vi hem till en av tjejerna som hade en liten tillställning och ja... Vi drog vidare till stan bredvid  på "midnight bowling" med typ neon disco lampor och dunk musik vilket va kul men inte riktigt min grej haha. Idag har varit så himla bra och är så tacksam över alla fina vänner jag har fått här i Cali.  Nu är det ganska sent och jag sitter i sängen och ska sova för imorgon ska vi upp tidigt och det ärju min födelsedag på riktigt! 
 
 
 
 
 
 
 

FÖDELSEDAG DEL 1

IDAG HAR VARIT EN SÅ HIMLA BRA DAG. Egentligen är det ju inte min födelsedag ännu här men i Sverige är klockan 12 och det betyder att jag är 18 år !!! Woho är så excalterad och positiv till allt idag. Jag har VERKLIGEN blivit uppvaktad i skolan, det är så mycket roligare här för alltid när någon fyller år så tar kompisarna med typ cupcakes och ballonger och grejs till skolan så jag gick runt med allt det. Och självklart skulle mina kompisar vara extrema och köpte 18 ballonger haha. Man såg inte ens att det var jag som gick runt med dom. Iallafall en superbra start på förhoppningsvis en grym helg. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thursday

Idag i skolan hände en rolig grej, vår skola har varit med i en tävling som VANS, ni vet skorna anordade för en hel del skolor i California. Så alla elever som har typ Art ämnen fick komma på massa designer och designa egna skor som skolan sen skulle skicka in, så min skola valde ut de 4 bästa designerna av cirka 200 stycken och MIN design var en av dom!!! Så det va super roligt verkligen, inte första gången jag vinner något sånt här haha. Dock så måste jag måla min design på ett par riktiga skor nu vilket kommer att ta en jäkla tid... 
 
 
Sen idag hade vi våran andra fotbollsmatch borta så vi fick gå tidigare från skolan och åkte buss iväg. Idag mötte vi ett ganska bra lag och vann med 2-0. Sen åkte vi hem igen och åt Chinese.
Imorgon är det fredag och jag är så taggad på helg dels för att DET ÄR MIN FÖDELSDAG PÅ LÖRDAG och jag har massa roligt planerat!
 
 
 
 
 
 

Min Andra Halva

Idag är det 6 mars och det betyder att det är min bästa väns födelsedag. Och det SUGER att jag inte är hemma så vi kan fira våra födelsedagar tillsammans. Men GRATTIS SIXTEN PÅ 18ÅRS DAGEN hoppas att du får en sån jävla bra dag. Kan inte fatta att du är 18 och äldre än mig?! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ÄNTLIGEN

Nu är det helt perfekt att vara här i Cali när mina föräldrar är här. Vi åkte och hämtade dom klockan 2, jag gick tidigare från skolan och var så så himla glad och nervös och excalterad och allting. Sen när jag såg dom komma där med sina väskor så började jag grina haha. 8 !?? månader sen jag såg dom senast, nu har det gått ett dygn och det känns nästan som att vi aldrig skiljdes åt haha. Men åh vilken känsla att se sina föräldrar igen efter en sån lång tid. OCH TROR  NI INTE DOM HADE MED SIG MASSA GOSAKER. Jorå alla mina favvo grejer <3333 Speciellt lösgodis sitter och äter så fort jag får chansen. 
Jag hade iallafall min första match igår med skolan, vi vann ed 9-0....Tydligen kommer det vara så hela året. Vi ledde med 9-0 i halvlek och våran tränare sa åt oss att sluta göra mål så när vi kom fria med målvakten var vi tvungna att vända hem och passa hemåt. Men aja så kan det vara ibland. 
 
 
 
 
 
hahahha 
 
 
idag i skolan. Alla med matchande tjocktröjor heheeee
 
LÄSARFRÅGA:
Om man är 97 när man åker nästa år, är det säkert att man blir senior då? för de allra flesta verkar ju bli det som är 96:or nu då :) vill gärna bli senior för de är ju jämngamla? Snälla svara! TACK! :D
Om du är 97a och gått två år på gymnasiet redan så ja då är det garanterat att du blir Senior. Fast här så utgår man inte riktigt ifrån vilket år man är född utan mer vilken del av året du är född. Så tex så kommer du gå med 97or som är födda tidigt och 96or som är födda sent om du förstår !:)
 
Förresten fick jag en jätte fin snap idag av en tjej och jag blev så himla glad. Gjorde min dag verkligen!
 
 

Åker till flygplatsen!!!

Nu är vi påväg, och dom är snart framme. Jag är så himla excalterad och förväntansfull!!! 8 månader sen vi sågs sist. Fyfan som jag saknat dom.  

Weekend

Ännu en vecka har gått och det går så jäkla fort. Känns som att jag åker hem imorogn typ, men nejdå har mycket kvar ännu!
Denna vecka har varit väldigt najs, har fått bra betyg och redovisningar inför klassen?? är så stolt över mig själv!! Har tränat massa fotboll och gått på gym, ätit massa god mat som vanligt och det har REGNAT. typ andra gången sen jag kom hit som det har regnat och självklart skulle det var under helgen som vi har en fotbollstunering. Ja nu har fotbollen i skolan börjat på riktigt, vi spelade riktigt jävla dåligt i helgen vann inte en enda match. sjukt tråkigt. hoppas det blir bättre nu när vi har spelat tlsm lite. Har iallfall världens bästa tjejer i laget och detta kommer bli sjukt roligt. Har fått utrustning också sjukt fult alltihop och jag hade sönder väskan samma dag som jag fick den =)
 
Jag kom precis hem ifrån San Francisco, vi hjälpte våran kompis Brandon att flytta in i sin nya lägenhet! Haha riktigt äckligt område men han ska nog klara sig bra :') kommer dock inte träffa honom lika mycket vilket suuuger. 
 
 
 
 
 
 
 
LÄSARFRÅGA:
Jag vill gärna åka som utbytesstudent till hösten men har hört mycket om att amerikanarna beter sig omoget. Jag är född 96, vilket betyder att jag kommer att vara ett år äldre än dem i USA... tror du att det är ett problem eller vad tycker du och tänker om dina kompisar nu? 

förlåt för lite rörig fråga, hoppas du förstår! kram <3
 
Folk här är ganska omogna ja, VISSA människor är men man får helt enkelt se till att hänga med de som är trevliga och som man gillar. Jag har ALDRIG varit äldst vart jag än har varit för jag har gått med 95or så nu är det ganska konstigt att vara äldst på skolan så jag tycker typ att alla är super små haha. Men det är absolut inget problem :) Kram på dig!! :)
 
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Här kan du skriva en liten presentation om dig själv & bloggen.

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus